Renovatie badkamer

Een badkamer renoveren, geheel of gedeeltelijk... er komt steeds vakmanschap aan te pas!
En neen hoor, renovatiewerk dient niet steeds een hoop geld te kosten.

Prijzen renovering

Uiteraard heeft elke renovering zijn prijskaartje, of het nu gaat over badkamerrenovaties, keukenrenovaties of andere opfrissingswerk in de woning.

Wat Ceuppens ambieert zijn tevreden klanten door het opleveren van kwaliteitsrenovaties aan betaalbare prijzen.
"Voor ieder budget wat wils" hoor je weleens... Wel, als je een marmeren badkamer wenst, dan zal de kostprijs iets toch hoger uitvallen dan een gewone badkamer.

Less is more...

Moderne badkamers zijn veelal strak en redelijk sober. Met een karige badkamerinrichting en geen overtollig sanitair, kunnen prachtige badkamerontwerpen in realiteit omgezet worden. Crusiaal bij het eindresultaat is de kwaliteit van de afwerking, zowel kwa tegelwerk, als installatie sanitair en eventuele elektriciteitswerk.
Wat denk je... Ceuppens toch maar eens om advies vragen?

Badkamers: betegeling, loodgieterij & elektriciteit

Naast betegeling van vloer en wanden, kan Ceuppens je een totaalrenovatie voorstellen waar je als klant slechts één enkel aanspreekpunt hebt. Met betrouwbare partners leveren we totaaloplossingen in badkamerrenovaties.
Maak het je makkelijk, ontdek onze partners en vetrouw op kennis en kunde van èchte vakmannen!

Offerte renovatie badkamer

Eis kwaliteit aan betaalbare prijs; vraag Ceuppens een offerte voor de renovatie van je badkamer! Met graagte maken we een aantrekkelijk prijsbestek op maat van jouw wensen en noden. » offerte badkamerrenovatie